چهارشنبه 28 مرداد 1405 - Wed 19 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 285995
تاریخ انتشار: 03/اسفند/1400 - 12:02

تیرخلاص به مجیدی و استقلال/شکایت استقلال بهCASبرای بازگشت به آسیا رد شد

با اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، شکایت باشگاه استقلال به دادگاه عالی ورزش برای بازگشت به لیگ قهرمانان آسیا بی‌نتیجه ماند.

تیرخلاص به مجیدی و استقلال/شکایت استقلال بهCASبرای بازگشت به آسیا رد شد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه بعد از آنکه کنفدراسیون فوتبال آسیا مجوز حرفه‌ای سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و گل گهر را صادر نکرد و دو باشگاه نخست را از لیگ قهرمانان ۲۰۲۲ آسیا کنار گذاشت، استقلال آخرین تلاش خود را برای حضور در این رقابت‌ها انجام داد.

استقلالی‌ها با شکایت به دادگاه عالی ورزش ( CAS) خواهان تجدید نظر در رای AFC شدند اما این شکایت راه به جایی نبرد.

امروز سه شنبه کنفدراسیون فوتبال آسیا خبر داد که دادگاه عالی ورزش هم تصمیم این کنفدراسیون را برای کنار گذاشتن استقلال تایید کرده و شکایت باشگاه ایرانی بی نتیجه مانده است.

به نوشته سایت کنفدراسیون آسیا، پرسپولیس و گل گهر بعد از حذف از آسیا اعتراضی به تصمیم AFC نداشتند.

در فصل ۲۰۲۲ لیگ قهرمانان آسیا، سپاهان اصفهان و فولاد خوزستان دو نماینده ایران در این رقابت‌ها هستند.

نظرات بینندگان
نظرات شما